Visens Skib besøger Syddjurs to gange i 2019

Kommer både til Ebeltoft og Knebelbro Havn

17. januar 2019:

Visens Skib har netop offentliggjort sin sejlplan for 2019, og det fremgår heraf, at skibet lægger til kaj i Syddjurs Kommune hele to gange. 5. juli kommer skibet til Ebeltoft Skudehavn, som bliver første stop på vejen, og efter en tur rundt i landets havne slutter Visens Skib af 2. august i Knebelbro Havn.

Visens Skib, der er ejet af Søfartsstyrelsen, er både en forening og det patenterede varemærke for et underholdende kulturpolitisk fremstød i form af en sommerturné med gratis koncerter af høj kvalitet, som foregår på forskellige havne i de indre danske farvande.

Visens Skibs koncerter har til formål at fremme kærligheden til og brugen af vores fælles danske og folkelige vise- og sangskat, oplyser kaptajn Niels Skouby og Leni Petersen.

"God sangpoesi på dansk; folkelige tekster med kraft og indhold i, der fremføres med engagement og holdning, forsvinder mere og mere fra kulturevents og fra mediernes programflader til fordel for indholdsløs masseproduceret engelsksproget pop og rock. Hermed forsvinder incitamentet for de mere talentfulde sangskrivere til at bruge vores eget sprog," lyder det fra Visens Skib.