Mød morgendagens operastjerner i Ebeltoft

DaMuCo arrangerer koncert i Ebeltoft Kulturhus tirsdag 8. maj

24. april 2018: Damuco inviterer igen i år de dygtige operatalenter til Ebeltoft. Det er en del af musikforeningen DaMuCos formål at støtte unge 'up coming stars'.

Dette forår har de sangstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium i deres musikdramatiktimer arbejdet med Mozarts Tryllefløjten i et samarbejde med Århus Amatørorkester under ledelse af Asbjørn Faleide Fristad.

Dette resulterer i en opførelse søndag 6.maj i symfonisk sal i Musikhuset i Aarhus, og et uddrag af operaen bliver spillet igen i Ebeltoft Kulturhus tirsdag 8. maj, denne gang med Frode Steengaard ved klaveret som orkester.

Tryllefløjten beskæftiger sig med menneskets længsel efter kærlighed og lærdom, samt dets søgen efter at betvinge sin egen skæbne. Forestillingen er iscenesat af adjunkt Bodil Øland, som har nyfortolket den klassiske fortælling i form af et skilsmissedrama.

Den unge Tamino får til opgave at redde Nattens Dronnings datter, Pamina, fra Sarastro (dronningens eksmand). Efter at have set et billede af Pamina, forelsker Tamino sig hovedkulds i hende!

På sin vej møder han den finurlige og kærlighedshungrende Papageno, der har sin egen mission: at finde en sød kæreste. Sammen bliver de af Sarastro stillet en række prøvelser, der skal bevise deres værd.

TID OG STED:

Ebeltoft Kulturhus, Nørre Allé 4, tirsdag 8. maj kl. 19.00: Sangstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium opfører uddrag af Mozarts "Tryllefløjten".

Salg via www.go-syddjurs.dk og ved indgangen.

Arrangør DaMuCo med støtte fra Syddjurs Kommune.