Masser af KunstSpor på Djursland

6.-7. oktober åbner en række billedkunstnere og kunsthåndværkere deres værksteder for offentligheden

3. oktober 2018: Kom med bag kunstværket, når 31 lokale billedkunstnere og kunsthåndværkere åbner dørene til deres værksteder rundt om på Djursland.

Man vil i løbet af weekenden kunne tage turen rundt til de mange kunstnere og opleve både malerier, skulpturer, glaskunst og keramik og få et indblik i kunstnernes arbejde lige der hvor kunsten bliver til.

KunstSpor er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor professionelle kunstnere og kunsthåndværkere på Djursland holder åbent hus første weekend i oktober.

KunstSpor skydes traditionen tro i gang med fællesudstillinger i både Nord- og Syddjurs Kommuner, hvor man vil kunne opleve et udvalg af de deltagende kunstneres kunstværker.

I Ebeltoft lægger Tinghuset på Torvet lokaler til udstillingen frem til d. 7. oktober, mens det i Grenaa er i Pavillonen, man kan gå på kunstudstilling i perioden 29. september til 24. oktober.

Ebeltoft Kunstforening:
Tinghuset, Torvet 5, Ebeltoft
Åbningstider: 29/9-7/10 onsdag-søndag kl. 11-16

Pavillonen:
Kærvej 11, Grenaa
Åbningstider 29/9-24/10, hverdage kl. 8-21

På hjemmesiden www.kunstspor.dk kan man finde en oversigt over de deltagende kunstnere og deres adresser og hente folderen om KunstSpor på Djursland 2018.