Prisvindende sangskriver giver koncert på Molsskolen

25. oktober spiller Mirja Klippel hendes første offentlige koncert nogensinde på Djursland - elever fra valgfagsholdet Mols i Udvikling har fået det hele i stand

22. oktober 2018:

Den finske musiker Mirja Klippel vandt i 2016 en Danish Music Award i kategorien ”Årets Sangskriver” og har siden gradvist etableret sig på den internationale musikscene. Der er derfor høje forventninger til hendes første fuld længde album River of Silver, og ikke mindst den efterfølgende turné, som tager hende rundt i Danmark, Tyskland, Finland og Rusland.

Ét af Mirjas allerførste stop på River of Silver Tour 2018 & 2019 er Molsskolen, Knebel.
Grunden til at en lokal folkeskole har sneget sig ind i mellem de mange etablerede spillersteder, skyldes at koncerten på lige netop Djursland er arrangeret af valgfagsholdet Mols i Udvikling på Molsskolen.

På valgfaget skal elever hvert semester planlægge og afvikle en række events til glæd for
lokalsamfundet og hvor alle indtægter går til et godt formål.

Samler ind til "Knudepunktet"
Til koncerten den 25. oktober er der fri entré, men eleverne vil blandt andet sælge sodavand og efter koncerten lade hatten gå rundt.

Valgfagsholdet har nemlig besluttet, at alle indtægter fra Mirja Klippel koncerten skal gå til “Kundepunktet”, et kommende kulturhus, idrætshal og -anlæg i Knebel. Et bredt lokalt samarbejde bestående af Ungdomsskolen Mols, Kulturskolen Syddjurs, Molsskolen,

Syddjurs Bibliotek og firmaet Swann Pro Motion har bidraget med sparring, økonomi og hjælp til valgfaget. Det er dog elevernes indsats, som har gjort det hele muligt.

Om Mirja Klippel:
Mirja Klippel gør sig indenfor melodiøse og poetiske sange, der bæres frem af et dæmpet og nærværende udtryk.

Musikken sættes i scene af hendes insisterende vokal og akustiske guitar, som understøttes
og bakkes op af Alex Jønssons vokal og elektriske guitar.

Live er musikken en helt særlig og intim oplevelse, hvor man løftes og fanges ind af de atmosfæriske lydbilleder og dragende sange.