The Island i Ebeltoft tager hul på sommeren med fuld musik

Koncerter med musik fra Cuba og New Orleans åbner sommersæsonens program på den flydende platform i Fregathavnen fredag 22. juni.

13. juni 2018:

Sommerferien står for døren, og igen i år vil man kunne få oplevelser af enhver art på The Island, så man kan se frem til musik, teater, kreative workshops og meget mere for både børn og voksne.

Som optakt til weekenden inviteres der 22. juni til fyraftenskoncert kl. 16, hvor den cubanske duo Duo Cofradia spiller op på den gyngende scene. Duo Cofradia bor til daglig i Trinidad, hvor de løbende giver mange af byens fattige børn og unge gratis musik- og sangundervisning.

Duo Cofradia har rod i genrerne son, salsa og Nuevo Trova, og formår at tryllebinde deres tilhørere med deres sprudlende musikalitet og smittende livsglæde.

Jazz og boogie
Senere samme aften går den musikalske rejse til New Orleans, når der blændes op for en medrivende jazz- og boogiekoncert med Creole Catz kl. 19. Koncerten er arrangeret af foreningen DaMuCo, som med denne aften markerer deres 15-års fødselsdag.
 
I løbet af sommeren vil der desuden være mulighed for at fange krabber sammen med Karpenhøj Naturcenter, at opleve musik og teater samt deltage i kreative workshops for både børn og voksne.

Når der ikke er programsat aktiviteter på The Island, står den til fri afbenyttelse for alle forbipasserende. Der er netop monteret badestige på The Island, så det er muligt at starte sin svømmetur herfra, og den er generelt et oplagt sted at nyde sin medbragte kaffe med den smukkeste udsigt over Mols Bjerge.
 
Har man selv lyst til at lave en optræden, fortælling, holde et møde eller andet, er man mere end velkommen til at kontakte Syddjurs Kommunes Kultursekretariat for at høre nærmere om mulighederne.

The Island blev skabt som en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, og bygget af skibstømrerne på Fregatten Jylland.
 
Fakta:
22. juni kl. 16-17.30: Duo Cofradia
22. juni kl. 19-21: Creole Catz
Sted: The Island, i Fregathavnen
 
Følg programmet på The Island på Facebook:
https://www.facebook.com/TheIslandEbeltoft/
Læs mere om orkestrene:
http://www.duo-cofradia.com/
http://www.creolecatz.dk/index.html

Kontaktinformation
Lise Grankvist Larsen
Kulturkonsulent
Syddjurs Kommune, Kultursekretariatet
Mobil +4521691583
ligl@syddjurs.dk