Gadeidrættens Dag 26. maj - åbent hus i Kraftværkets skaterhal

3. maj 2018: Lørdag den 26. maj kl. 10.00-14.00 er alle i alderen 3-99 år velkomne til gratis åbent hus i Kraftværket i kolind.

Arrangementet starter med gratis kaffe, juice og rundstykker, og bagefter står Kraftværkets dygtige teamriders (Jonas og Vilhelm) klar til at hjælpe alle med at komme godt i gang og lære seje tricks.

Hvis man ikke selv har udstyr, kan man leje løbehjul, BMX og skateboard, ligesom man kan låne en hjelm.

Undervejledning kan man også lære at male graffiti - og forældre kan få mere information om, hvad graffitimaleri er for en størrelse. Den ene af instruktørerne er forfatteren bag pjecen "Hjælp - mit barn maler graffiti".

Sidst på dagen trækkes lod om lækre præmier mellem alle børn og unge, der er til arrangementet.

FAKTA:
Gadeidrættens Dag er et årligt tilbagevendende arrangement, der sætter fokus på gadeidrætten for at få flere børn og unge aktive på asfalten og måske endda skabe nye påfund.

Fra Nakskov til Aalborg inviterer 36 forskellige events danskerne til at prøve kræfter med parkour, løbehjul, street fodbold, panna og meget meget mere.

De mange aktiviteter er gjort muligt med en pulje fra Den Nationale Platform for Gadeidræt, der med støtte fra Nordea-fonden booster gadeidrætten i Danmark.

https://www.facebook.com/Kraftvaerketcom/

http://gadeidraet.dk/gadeidraettens-dag/

Nedenfor kan du se en reportage fra sidste års store streetfestival på Kraftværket