Frivillig Fredag - her er vi seje sammen

Aktiviteter, underholdning og konkurrencer, når foreningerne byder til fritidsmesse i Rønde Idrætscenter fredag 28. september

18. september 2018:

"Jeg er spændt på at se, hvad de mange tilmeldte foreninger har at byde på i Rønde Idrætscenter," siger Riber Hog Anthonsen, formand for udvalget for Plan, Udvikling og Kultur. Han holder åbningstalen fredag 28. september på "Frivillig Fredag", som er en hyldest til frivilligheden over hele landet - og lokalt også en fritidsmesse, hvor de 37 tilmeldte foreninger har mulighed for at vise, hvad de har at byde på.

Der bliver masser at se på og prøve, når dørene åbnes klokken 14. Kræftens Bekæmpelse og andre har sat fine præmier på højkant i en konkurrence, og så forskellige foreninger som Gigtforeningen, TRIF Fitness og Syddjurs Hardball Forening er med til at sikre en oplevelsesrig dag, hvor også de, der ikke i forvejen er involveret i foreningslivet, kan få én på opleveren.

Til glæde for børn og barnlige sjæle kommer Cirkus Aroma for at underholde og efterfølgende aktivere publikum i en cirkusskole. Man kan også prøve kræfter med bordtennis, en romaskine og lade sig inspirere af sigøjnerdanserne og folkedanserne fra Thorsager.

Rønde Idrætscenter åbner op for hele to haller, så der både er mulighed for en god snak i ro, og at deltage i de mere larmende aktiviteter.

Messen er skabt i samarbejde mellem Frivilligrådet i Syddjurs Kommune, Rønde Distriktsråd, Rønde Amatørteater, Rønde Idrætscenter og Syddjurs Kommune, og Riber Hog Anthonsen glæder sig over, at det er lykkedes at samle et bredt spektrum af foreninger, som vil lægge sig i selen for at give publikum en god oplevelse.

Fakta om Frivillig Fredag:

Frivillig Fredag - Danmarks Nationale Frivillighedsdag - lægges lokalt i Rønde Idrætscenter fredag 28. september fra kl. 14.00-17.30.
Frivillig Fredag er Danmarks nationale frivillighedsdag. Dagen har til formål at:
* Markere og anerkende frivilligheden.
* Synliggøre det frivillige arbejde.
* Give borgerne, der ikke i forvejen yder en frivillig indsats, mulighed for at være frivillig en dag.
Årets tema er "Her er vi seje sammen".
Weblink: http://www.frivilligsyddjurs.dk/FrivilligFredag/fritidsmesse_2018.php