Nyt fra Syddjurs Egnsteater

Gæstespil: Reumert-vindende musikalsk teaterforestilling og poetisk børneopera

17. november 2017:
Syddjurs Egnsteater, der har travlt både i Rønde, ude på de danske landeveje og i udlandet - Tyrkiet og Italien - får i november gæster med to forestillinger: "4 ever" og "Min far og Vrede Mand".

Onsdag 22. november klokken 20.00 slår VærelZe 313 dørene op til den Reumert-vindende forestilling 4 ever på KulturHotellet i Rønde. Gæsteteatret er Opgang 2.

Forestillingen er en musikalsk teaterfortælling om fire unge mænd, hvis skæbne blev beseglet en frostklar vinterdag. Den dag, hvor de som fire små drenge udfordrede døden. En oplevelse, som mærker dem dybt og knytter dem til hinanden – for altid.

4 ever er en eviggyldig og universel historie om venskab – på godt og ondt. En tankevækkende forestilling om livsvalg og loyalitet, hvor alle vil kunne genkende og spejle sig i noget hos de fire drenge Deep, Mini, Ice og Shine.

Lørdag 25. november klokken 13.00 spiller gæsteteatret ZeBU og Musikteatret SAUM: "Min far og Vrede Mand" på Kulturhotellet i Rønde.

"Min far og vrede mand" er en poetisk og eventyrlig børneopera med levende musik om noget så svært som en voldsramt familie.

Det er syv-årige Dreng, der fortæller. Han fortæller om far, der smiler som æbler på bordet og om mor, der ler i sin fineste kjole som en gave med sløjfe – men også om Vrede Mand, der bor inde i far.

Når Vrede Mand bryder ud, vil han råbe og smide ting, så de går i stykker, og man må gemme sig hurtigst muligt. Derfor beslutter Dreng at skrive et brev til kongen: “Kære konge. Far er vred. Er det min skyld”?

4 EVER fremføres af gæsteteatret Opgang 2. Forestillingen vandt i 2014 en Reumert i kategorien Årets Børne-/Ungdomsforestilling 2014.

Spilletid: 55 minutter
Alder: fra 14 år og op
Se trailer.
Køb billetter.

 

MIN FAR OG VREDE MAND fremføres af gæsteteatret ZeBU og Musikteatret SAUM. Forestillingen er vinder af prisen Best Opera ved YAMawards 2016 samt nomineret til en Reumert i kategorien Årets Børne-/Ungdomsforestilling 2016.

Spilletid: 45 minutter
Alder: fra 7 år og op
Mere info og trailers.
Køb billetter.