Kom og brug The Island

Den flydende amfiscene i Ebeltofts blå byrum klar til en ny sæson med alskens hygge og aktivitet


9. maj 2018:

The Island, den flydende amfiscene i Fregathavnen, bygget af Fregatten Jyllands dygtige skibstømrere, er nu klar til en ny sæson. Syddjurs Kommunes kultursekretariat er i gang med at planlægge sommerens aktiviteter på platformen og hører derfor gerne fra aktører af enhver slags, som ønsker at bruge den til spændende arrangementer i Ebeltofts blå byrum.

Hen over den flydende amfiscenes første sæson har The Island været brugt til mange forskellige arrangementer, fx klassiske koncerter, avantgarde-teater, familiekoncerter, børneteater, danseforestillinger, kreative værkstedsaktiviteter, workshops, krabbefiskeri m.v.

Skulle nogen se helt andre og nye muligheder i The Island, er der dog næsten frit slag for de kreative sjæle, som ønsker at arrangere kulturelle begivenheder til glæde for andre. Det er bare at kontakte Syddjurs Kommunes kultursekretariat og få sat en dato på arrangementet.

Både foreninger, interessefællesskaber og andre, der vil bruge The Island til events er velkomne. Der kan arrangeres debat, standupshow, højskoleaktiviteter, alvor såvel som leg for børn og voksne.

Brug af The Island er gratis, og det er muligt at trække strøm ned til The Island, hvis der er brug for det.

Hvis du har idé til et arrangement, så tag kontakt til:

Fritidskonsulent Søren Trangbæk
stra@syddjurs.dk Tlf. 87535262

Kulturkonsulent Lise Grankvist Larsen
ligl@syddjurs.dk Tlf. 21691583

Baggrund:

The Island blev bygget på Fregatten Jyllands store værksted og søsat som en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Visionen var at skabe en kulturø, som binder by og havn sammen. En ø hvor mennesker kunne erhverve kulturelle, kunstneriske og sociale erfaringer – også på den del af landkortet, som er dækket af vand.

The Island på Facebook: https://www.facebook.com/TheIslandEbeltoft/