Hornslet Hallens aktivitetsudvalg planlægger Børnelegedag 6. april

Er i gang med at søge fonde og finde samarbejdspartnere, som vi være med til at lave en fin dag for børnene og deres familier

12. december 2018:

”Vi vil gerne til foråret lave en Store Legedag, eller hvad vi nu skal kalde det, i Hornslet Hallen,” siger Louise Engholm Pedersen fra Hornslet Hallens aktivitetsudvalg, der foruden Louise består af Anja Nielsen, Lisbeth Rahbek, Karsten Nissen, Per V. Hansen og Jette Elgaard.

Datoen er fastsat til lørdag 6. april 2019, og der er allerede truffet aftale med den populære duo Popsi og Guitar-Krelle. Duoen spiller børnesange, der passer til målgruppen op til cirka otte år.

”Børnelegedagen, der henvender sig til børn fra kan-gå-selv alderen til 12-13 år, kommer til at foregå i Hornslet Hallens store hal 1. Den vil rumme populære elementer som ansigtsmaling og andre aktiviteter, som endnu er i støbeskeen. Vi stiller også to hoppeborge op, som vi har lånt af Auning Idrætscenter og Djurslands Bank,” fortæller centerleder Karsten Nissen.

Aktivitetsudvalget har truffet aftale med Hornslet Bibliotek, som dels er med til at finansiere Popsi og Guitar-Krelle, dels stiller op med nogle aktiviteter under overskriften ”Mød dit eventyrlige bibliotek”.

Vil præsentere hallen for nye tilflyttere
En række potentielle samarbejdspartnere er i kikkerten, og hvis du, der læser dette, gerne vil stille op med en aktivitet eller på anden måde støtte arrangementet, vil centerlederen i Hornslet Hallen, Karsten Nissen, være taknemmelig for et praj på e-mailen: hornslethallen@gmail.com.

”Der er kommet mange nye tilflyttere til de seneste år. Mange af børnene og deres familier er ikke opmærksomme på, at der er en hal i byen, hvor man kan dyrke sport at være med i et fællesskab,” siger aktivitetsudvalgets Anja Nielsen.

Mens børnene leger, kan forældre og bedsteforældre slappe af med en kop kaffe og få mere information om familiens muligheder for udfoldelse i Hornslet Hallen.

 

Billedet: Anja Nielsen, Louise Engholm Pedersen, Lisbeth Rahbek, Karsten Nissen og Jette Elgaard udgør, sammen med Per V. Hansen, der ikke er med på billedet, aktivitetsudvalget bag børnelegedagen i Hornslet Hallen til foråret.

Billedet: Popsi og Guitar-Krelle kommer til børnelegedagen