Bliv frivillig på Aprilfestival - møder 4. og 5. april

22. marts 2017:

Når der er Aprilfestival i Syddjurs, er der brug for frivillige hænder. Vil man vide mere om at være frivillig på den store børneteaterfestival, inviteres der til informationsmøder i Rønde og Ebeltoft 4. og 5. april.

Kan man lide teater og kultur og har nogle timer til overs, så kan man stadig melde sig som frivillig til Aprilfestival, den store børneteaterfestival som Syddjurs er vært for den 15.-22. april. I weekenden 20.-22. april spilles flere end 300 åbne og gratis forestillinger i Rønde og Ebeltoft, og her er der brug for frivillige til at løse opgaver som fx. oppyntning, chauffør, vært på spillestederne, vejvisning og meget andet.
 
Kunne man tænke sig at vide mere om Aprilfestival, og om hvad det vil sige at være festivalfrivillig, er der mulighed for at møde nogle af folkene bag festivalen onsdag d. 4. april kl. 17-18 på Rønde Bibliotek og torsdag d. 5. april kl. 17-18 i Aktivitetshuset på Festpladsen i Ebeltoft.

Her kan man høre mere om frivilligopgaverne og festivalen og få stillet de gode spørgsmål, der måske trænger sig på. Festivalkoordinator Nanna Graugård Jessen styrer slagets gang, og hun lover, at der venter en "once in a lifetime"-oplevelse, når det går løs med festivaltravlheden og den største kulturelle event i Syddjurs' historie.
 
Som frivillig bliver man en del af det store festivalfællesskab og får mulighed for at få et kig "bag kulisserne" og måske bruge og udvikle nogle andre kompetencer end dem, man bruger i hverdagen. Der skal ikke nødvendigvis sættes en hel weekend af til opgaven, men kan man bidrage med minimum to vagter à fire timer er det mere end velkomment. Mange frivillige hænder er et væsentligt bidrag til, at Syddjurs får leveret et brag af en festival, selvom kommunen er en af de mindste der hidtil har været værtskommune for Aprilfestivalen, der hvert år besøger en ny kommune.
 
På Aprilfestivalens hjemmeside, www.aprilfestival.dk, kan man læse mere om festivalen og om at være frivillig - og her kan man også tilmelde sig. På Facebook kan man følge festivalen men også blive en del af festivalens frivillignetværk, "Aprilfestivalens Frivillignetværk", og følge med i arbejdet med festivalen og det store frivillighold.
 
Man kan læse mere om Aprilfestival på hjemmesiden eller kontakte festivalkontoret på aprilfestival@syddjurs.dk, hvis man vil vide mere.
 
Foto: Søren Kløft. Fællesbillede fra en tidligere Aprilfestival

Kontaktinformation
Nanna Graugård Jessen, tlf. 24915659 eller nagj@syddjurs.dk