Danmarks bedste ungdomsbadmintonspillere samlet til DM

Samarbejde mellem TRIF Badminton, Rønde Efterskole og Rønde Idrætscenter om at løfte opgaven

4. april 2017:

Der er garanteret underholdning i verdensklasse når Danmarks bedste ungdomsbadmintonspillere tørner sammen i Rønde den 8. - 9. april til Danske Mesterskaber for Ungdomshold U17/U19 2017.

Eliteholdene, som blandt andet omfatter ungdomslandsholdsspillere fra de østjyske klubber Højbjerg Badmintonklub og Viby Badmintonklub, spiller alle kampe på Rønde Efterskole. Så her er der underholdning i verdensklasse for alle.

Bag turneringen står lokale kræfter, der er gået sammen om de praktiske foranstaltninger.

“Vi er stolte af at kunne trække et så stor en begivenhed til Rønde,” siger Gorm Skovsgaard forstander på Rønde Efterskole.

Samlet indsats bærer frugt
“At DMU for hold i år afvikles i Rønde er resultatet af et tæt og målrettet samarbejde mellem ildsjæle fra TRIF badminton, Rønde Idrætscenter og Rønde Efterskole, der nu bærer frugt og bliver til virkelighed. Så vi glæder os meget til at se hallerne blive fyldt med både spillere og tilskuere og ikke mindst spændende og flotte badmintonkampe," fortsætter Gorm Skovsgaard.

I Rønde Idrætscenter og i Hornslet Hallerne spilles ligeledes holdkampe i rækkerne M, A, B og C. I alt deltager godt 300 badmintonspillere og 75 ledere fra hele landet. 

Alle kampe er åbne for offentligheden og der er gratis adgang.Eliterækkens finaler spilles søndag d. 9 april frem til kl. 15, hvor der er præmieoverrækkelser ved Borgmester i Syddjurs Kommune, Claus Wistoft.

Fakta:

  • 60 hold og godt 300 spillere i alt er tilmeldt mesterskaberne
  • Finalerne spilles søndag frem til kl 15
  • Elitekampe spilles på
    Rønde Efterskole, Skolevej 2, 8410 Rønde (Indkørsel til idrætshallerne v. Smouenvej 7)
  • Øvrige kampe spilles i Rønde Idrætscenter, Skrejrupvej 9B, Rønde og i Hornslet Hallerne, Stadionvej 4, Hornslet
  • Syddjurs Kommune, Rønde Idrætscenter, TRIF Badminton og Rønde Efterskole arbejder tæt sammen om de praktiske nødvendige foranstaltninger.

Yderligere oplysninger kan fås hos

Turneringsleder

Arne Tophøj

to@rhe.dk

Tlf.:22925422

Forstander på Rønde Efterskole

Gorm Skovsgaard

gs@rhe.dk

Tlf.: 3052 632