Workshop om improvisationens kunst

Nybegyndere, amatører og professionelle er velkomne på Kulturhotellet 5.-7. april

5. marts 2019:


​The Art of Improvisation hedder et nyt workshop-kursus på Aftenskolen for Musik og Billedkunst på Kulturhotellet i Rønde 5.-7. april.

"Der kræves ingen forudgående erfaring med improvisation. Kærlighed til musik er nøglen," lyder det i kursusbeskrivelsen fra Vibe Ulbrandt, leder af aftenskolen.

" I fri improvisation finder vi tilbage til det legende barn: Afslappet, nysgerrig og forundret undersøger det verden og rækker ud imod alt nyt".

I workshoppen arbejdes med simple improvisationsteknikker og - principper for at finde vej til musikalsk udveksling med mulighed for større dybde og tillid til sit eget udtryk.

"The Art of Improvisation" workshop henvender sig til musikere og sangere indenfor alle genrer - klassisk, jazz, teater, rock, etnisk, avant-garde osv. Alle instrumenter er velkomne - akustiske og elektriske, blæsere og strenge, trommer og percussion.

"Kurset er for deltagere på alle niveauer - du kan være nybegynder, amatør eller professionel.
Du vil få udviklet dit musikalske udtryk, kommunikation og færdigheder i at lede grupper på en musikalsk og nærværende måde," siger Vibe Ulbrandt. 

Underviseren er Mary Knysh (USA).

For mere information og tilmelding: https://www.amob.dk/the-art-of-improvisation​