Udsolgt til premiere på "Den Blå Tid"

Syddjurs Egnsteater følger op med flere aftenforestillinger

Teaterleder Hege Tokle, Syddjurs Egnsteater,  oplyser, at der allerede nu er udsolgt til premieren på "Den Blå Tid" - tredje del af trilogien "Hjerterum".

Trilogien, der i 2017 smelter sammen til "Hjerterum" i 2017 i forbindelse med Aarhus 2017, startede i 2014 med "Livets Blå Tone", i 2015 med "Livets Blå Bølge" - og altså nu med "Den Blå Tid".

Historierne handler om den store kærlighed, savnet og smerten.

Den aktuelle historie betyder særligt meget for teaterleder Hege Tokle, der stammer fra Norge.

Historien ”Den Blå Tid” handler nemlig om, hvordan hendes egen bedstefar, Andreas, der var norsk modstandsmand, i 1942 blev arresteret af tyskerne og efter et ophold i fangelejren Falstadsentret året efter blev sendt i Kz-lejr.

Kærligheden kommer her på en hård prøve. Censurlæseren Marlene, i Sachsenhausen-lejren nær Berlin, bliver så fascineret af de hede kærlighedsbreve mellem Andreas og kæresten Alfhild, at hun beholder de fleste af brevene. De minder hende om, at hun engang selv troede på kærligheden og det frie liv.

For at så mange som muligt kan komme til at se forestillingen, åbnes dørene 12. og 13. september på Kulturhotellet og onsdag 21. september i Teaterhuset Filuren i Aarhus onsdag 21. september.

 

 

Links til mere information og billetbestilling:

http://www.syddjursegnsteater.dk/

http://filuren.dk/

https://www.facebook.com/hjerterum2017/?fref=ts

 

 

 

 

Billedtekst:
Skuespillerne er i fuld gang med prøverne til årets forestilling: ”Den Blå Tid”. Her Andreas Ven Langø (spiller modstandsmanden Andreas) og Dorthe Hansen Carlsen (Marlene, der censurerer Andreas’ kærlighedsbreve til kæresten Alfhild).