Kalø Trail Marathon 2019

Løbefestival i Syddjurs for fjerde år i træk

12. december 2018: Lørdag 1. juni 2019 arrangeres for fjerde år i træk den populære løbefestival ved Kaløvig Slotsruin, Kalø Trail Marathon. Sidste år deltog 750 gæster, og håbet er, at endnu flere vil deltage i sommerens festival, fortæller de lokale arrangører, Morten Holm fra Rønde og Thomas Kjerstein fra Ebeltoft.

”Kombinationen af motion, fællesskab og en særlig oplevelse er populær. Det er et særkende ved løbefestivalen, at alle deltagerne kommer rundt om en slotsruin, lige ved en smuk vig, ” siger Morten Holm.

Ved 2019-udgaven af Kalø Trail Marathon udvider festivalen med et endnu større festivalområde. I teltlejren har både tilskuere, familier og trætte deltagere rig mulighed for at hvile benene, købe mad eller nyde madpakken i skygge for sommersolen.

Nye ruter og distancer til nybegyndere og firmahold
I år udvider løbefestivalen med en familievenlig tur på seks kilometer og en ny vandrerute på 10 kilometer. På den måde kan familier, grupper og firmahold deltage i en aktiv og fælles udfordring, på tværs af forskelle i konditionstal og fysisk form.

Kalø Trail Marathon har som erklæret mål at byde på overkommelige udfordringer for alle. Lige fra en behagelig vandretur og familierute til de krævende løbsdistancer på 10, 21 og 42 kilometer.

Ideen med at blande naturoplevelser og breddeidræt med folkefest har gjort løbefestivalen til en af Syddjurs Kommunes største festivaler. 

”At vi kan afholde løbefestival lige ved Rønde er afgørende for at tiltrække både turister og lokale. Rønde fungerer i praksis som porten til Nationalpark Mols Bjerge, og det er med til at rammesætte løbefestivalen og skabe den store folkelige interesse,” forklarer Thomas Kjerstein.

Fakta om Kalø Trail Marathon 1. juni 2019:
Løbefestivalen afholdes for fjerde år i træk og har mere end 350 aktive deltagere og mere end 400 tilskuere.
Ambitionen er at skabe et aktivt fyrtårn, der tiltrækker endnu flere motionister - både lokale og turister.
Festivalen arrangeres af Bjergcamp og Ebeltoft Outdoor i samarbejde med Nationalpark Mols Bjerge. Læs mere: www.bjergcamp.dk