The Island-weekend med Skrallebang i

Familiekoncert og yogaworkshop i The Islands første weekend i Ebeltoft

20. juni 2017:

 

The Island, et projekt i forbindelse med Aarhus 2017 i form af en flydende platform for kultur og natur, indvies sankthansaften i Fregathavnen i Ebeltoft.

Dagen efter, lørdag 24. juni, bugseres den ud i Ebeltoft Vig til den plads, hvor den skal ligge resten af sommeren og danne ramme om aktiviteter og oplevelser af enhver slags ved siden af Fregatten Jylland.

På øens første dag inviteres børn og familier til ”åbningskoncert” kl. 11 med duoen Skrallebang, som vil sørge for gang i den og sømandsstemning til de mindste.

Koncerten ”Helt ude i havet” vil i anledning af åbningsdagen blive krydret med lakridspiber til alle!

Om søndagen sættes tempoet lidt ned, når det er de voksne der indbydes til yogaworkshop med udsigt til Mols Bjerge. Laila Elkjær står for workshoppen, der finder sted kl. 10-11.
 
Sommeren igennem er alle velkomne til at bruge øen til ophold, samvær, hygge m.v., og der vil også være mere organiserede aktiviteter, koncerter, teater, litteraturarrangementer.
Resten af sommeren vil man kunne holde sig orienteret om aktiviteter på The Island på www.kulturkommune.dk og på facebook,
 

The Island er bygget af skibstømrerne på Fregatten Jylland, og projektet er støttet af Aarhus2017, Syddjurs Kommune og Nationalpark Mols Bjerge.

Læs mere om projektet og om Skrallebang her:

http://www.kulturkommune.dk/the-island

http://www.skrallebang.dk/