Syddjurs Award 2017 forberedelserne er i fuld gang

Mange arbejder bag kulisserne for at skabe et brag af en fest for alle kommunens frivillige

22. februar 2017:

Der er fuld gang i fotograferingen i det lille atelier, hvor fotograf Anne Steen arbejder på at tage billeder af nominerede til de ti Syddjurs Award priser. Priserne uddeles ved Syddjurs Award torsdag 9. marts i Rønde Idrætscenter.

Anne Steen, der til daglig driver virksomheden Worth Keeping ApS sammen med grafiker Janne Damborg, har travlt med sit kameraudstyr.

30 personer eller grupper af ildsjæle er nomineret til en pris, og mange kommer selv med sjove idéer til kreative måder at illustrere det, de beskæftiger sig med i det frivillige foreningsliv.

Påskønnelse af den frivillige indsats
Og det er netop de frivillige og deres vigtige indsats i lokalsamfundet, der hyldes ved Syddjurs Award, som arrangeres i samarbejde mellem Lokalavisen og Syddjurs Kommune i Rønde Idrætscenter.

Gennem ti priser hyldes initiativer, som fortjener særlig påskønnelse. Borgere og foreninger, som i hverdagen pukler på for at glæde andre, får en påskønnelse gennem prisfesten og chancen for at vinde en pris med tilhørende award-statuette.

Blitzlamperne lyner, og temperaturen stiger i det lille atelier, hvor billederne, der skal bruges ved det store show, bliver til.

Fritidskavalkade og højt humør
Anne Steen lægger adskillige timers ulønnet arbejde i sin del af projektet.

Hun instruerer med stor tålmodighed og professionalisme et hold nominerede fra den socialøkonomiske virksomhed Café Campus i Rønde, mens et par børn sidder på trappen bag Anne og drikker sodavand.

Andre steder arbejder andre frivilligt med forskellige dele af forberedelserne til den store prisfest.

I Rønde Rotary Klub er Erling Mikkelsen travlt optaget af at arrangere en fejende flot fritidskavalkade, hvor syv forskellige grene af foreningslivet kommer i spotlyset.

Carsten Skivild fra Rønde Distriktsråd er del af gruppen bag Syddjurs Award og arbejder med en række praktiske opgaver før og under Syddjurs Award, og showet styres med humør og elegance af Hans Dueholm og medkonferencier Carsten Gløvermose Nielsen, som også har været med til planlægningen.

Fakta:

Syddjurs Award i Rønde Idrætscenter torsdag den 9. marts 2017 klokken 18-22. Dørene åbner klokken 17, hvor der er mulighed for at netværke.
Tilmelding på http://www.go-syddjurs.dk/arrangementer
Deadline for at tilmelde sig showet er d. 1. marts 2017.
Se mere om program og priser på: http://syddjurs.lokalavisen.dk eller https://facebook.com/adresseavisen.

De ti priser, der uddeles ved Syddjurs Award, er: Natur- og friluftsprisen (Nationalpark Mols Bjerge), Frivilligprisen (Frivilligrådet), Talentprisen (Lokalavisen og PR Electronics). Fritidsprisen (DGI og Syddjurs Kommune), Kulturprisen (Syddjurs Kommune), Handicaprådets pris, Billedkunstrådets pris, Provstiets pris, Rotary klubbernes hæderspris, Viden Djurs’ Innovationspris.

Tidligere artikel om priserne: http://www.kulturkommune.dk/indstil-en-ildsjl-til-awardpris-