Pressemeddelelser (2014)

Link: Klik på de enkelte billeder!

12.12.2014: Syddjurs unge og 2017

Syddjurs unge er aktive i kulturhovedstad 2017
I kommunen er flere visionære projekter involveret og derfor er satsningen 'KULTURKOMMUNE blevet til virkelighed, for at få udbytte af de synergier og output der vil blive fra Aarhus 2017. (...)

12.11.2014: Børnekulturnat

Samarbejder gav overraskelser i Hornslet
I den milde novemberaften blev der afholdt Børnekulturnat i Hornslets gader med ild, musik, parkour og masser af overraskelser.

Hornslet by viste sig at leve op til temaet for årets Børnekulturnat: Overraskelser i byen. (...). Læs også her!

3.10.2014: Børnekulturuge

Det' for børn - efterårsferie med masser af sjov
Sørøvere, drager, eventyr, musik, pileflet og meget mere - programmet for Børnekulturugen på Djursland er klart og mere er på vej.
Børnekulturugen foregår i børnenes efterårsferie og indeholder arrangementer med musik, teater, sørøvertema, rytmik for de små masser af aktiviteter i naturen og en koncert for de 3-11-årige med Eventyr med dyr. (...)

18.9.2014: KunstSPOR

KunstSPOR 2014
Følg kunstsporet til Djursland

Den 4. og 5. oktober åbner 24 kunstnere deres værksteder for den brede befolkning. Deriblandt er der tre nye kunsthåndværkere tilmeldt. (...)

4.6.2014: Sommeraktiviteter ude nu

Sommeraktiviteter ude nu
Ny folder er netop kommet ud på hele Djursland

Et samarbejde mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuners kultur- og fritidsafdelinger har resulteret i en fyldig folder og en helt ny hjemmeside samt Facebook side med formidling af de mange sommerferietilbud, der findes for børn, unge og deres familier. (...)

4.6.2014: KunstSPOR

Invitation til kunstnere om at bidrage til sporet
En netop nedsat arbejdsgruppe, der går på tværs af kommunegrænserne og repræsenterer både Norddjurs og Syddjurs, inviterer nu kunstnere til at deltage i årets KunstSPOR - åbne værksteder og atelier på Djursland. (...)

26.3.2014: Puljeguide

Smutvej for foreninger til fonde og pulje
Få jeres gode idé realiseret.
Syddjurs Kommune har nu købt adgang til at samtlige godkendte foreninger i kommunen kan få adgang til Schultz Puljeguide, der er en digital portal, der giver mulighed for at få overblik over, hvilke puljer og fonde, der er relevante for netop det projekt eller den idé, man mangler tilskud til. (...)

29.10.2014: Børnekulturnætter

Børn i byen
Børnekulturnætter giver overraskelser: himmel og helvede er løs!

Fredag den 7. november er der lagt op til masser af børn i byen, når Trianglen i Hornslet åbner årets Børnekulturnat med temaet Byens Overraskelser og Hotellet i Rønde bliver til Himmel og Helvede. (...). Læs også her!

3.10.2014: Landsbytræf

Landsbytræf - Helt ude i Hampen
Landsbyer fra hele Region Midtjylland mødes til stort landsbytræf i Hampen.

Lørdag den 1. november 2014 bliver Multihallen i Hampen omdannet til en mindre landsby med gadekær, tingsted og masser af folk med ideer og gode projekter til fremme af det gode liv i landsbyerne.  (...)

1.10.2014: Kulturnat på Djursland

KulturnatDJURSLAND - fredag den10. oktober 2014
Så er programmet klar!

KulturnatDjursland slår dørene op for endnu en kulturnat. (...)

18.9.2014: De små synger Sammen

Stor tilslutning til De Små Synger Sammen i Syddjurs kommune
I torsdags mødte mere end 100 børn op ved Amfiscenen ved Kulturministeriet i Ebeltoft. (...)

18.6.2014: Dans, dans, dans!

Dans i sommerferien for børn og unge
Det er ikke vild med dans, for der er ingen fast partner, bruncreme i uhyrlige mængder eller traditionel vals.

Det her er Danseballaden altså masser af seje moves, fed musik og moderne dans, hvor kroppen bliver brugt til at give den gas på en cool måde! Her er plads til både drenge og piger, der tør bruge deres krop og elsker rytme, fællesskab og at lære noget nyt. (...)

28.4.2014: Aktiv ferie for børn

Ny hjemmeside om aktiv sommerferie for børn er klarNu bliver det muligt at danne sig et overblik på nettet over de mange aktiviteter, der foregår på Djursland for børn og deres familier i løbet af skolesommerferien. (...)

16.1.2014: Damp på 2017 toget