Plakatkonkurrence op til teaterfestival: Del dine grafiske idéer nationalt og internationalt

I april 2018 er Syddjurs Kommune vært for den turnerende børne- og ungefestival - Aprilfestival.

9. august 2017:

Aprilfestivalen er verdens største turnerende teaterfestival med forestillinger for børn og unge. Mere end 120 forskellige professionelle teatre optræder på festivalen. Festivalen afholdes hvert år i en ny dansk kommune, og i 2018 er det i Syddjurs Kommune.

Vi har derfor brug for en plakat, der skal udgøre grundstenen i Aprilfestival 2018s visuelle identitet. En plakat, der får en massiv landsdækkende eksponering, da motivet også vil blive brugt til festivalens øvrige tryksager og på mange digitale flader.

Hvis du ligger inde med en grafisk idé, har du nu mulighed for at deltage i konkurrencen om udformning af plakaten til næste års Aprilfestival – og måske vinde 8.000 kroner.

Plakaten skal afleveres senest 10. september
Festivalen rykker ind på alle skoler og i alle dagsinstitutioner og sørger for, at alle børn i kommunen oplever teater mindst én gang i løbet af ugen.

Den færdige plakat skal indleveres senest 10. september 2017.Det vindende forslag udvælges i september måned, og ultimo september præmieres en vinder med 8.000 kroner.

Alle, både professionelle og amatører, kan deltage. Måske er det netop dig, der skal give dit særlige bud på årets festivalplakat?

Find kriterierne for udformning og konkurrencen her: Kriterier for plakatkonkurrence

For nærmere information kontaktes:
Lise Grankvist Larsen
Kulturkonsulent, Syddjurs Kommune
ligl@syddjurs.dk
Tlf. 21691583