Mountainbike-løb for børn igen 29. april

9. april 2018:

 

Mountainbikeløbet for børn er tilbage i Ebeltoft igen i år, og alle børn er inviteret til en helt særlig og aktiv dag. Tilmeldingen er åben, og der er allerede over 30 tilmeldte børn, oplyser arrangørerne, Ebeltoft Outdoor, Ebeltoft Track-Team og SUP Ebeltoft.

Løbet afholdes d. 29. april ved mountainbikebanen i Ebeltoft og det er anden gang at eventen afholdes. I 2017 deltog 87 aktive børn i en fantastisk aktiv dag med høj sol, glade børn og borgere. Arrangørerne er klar til at skabe en fantastisk event igen.

Det koster 50 kr. og alle tilmeldte børn vil alle få et personligt startnummer til styret og en guldmedalje for en aktiv indsats.

Børne MTB Ebeltoft lukker for tilmeldingen d. 14. april. Man kan også tilmelde børn på selve dagen, men her er prisen dog sat op til 100 kr. for at deltage. Eventen finder sted på Syddjurs Kommunes mountainbike-spor i Ebeltoft.

"Det var en meget stor oplevelse at se de mange børn der deltog sidste år. Vi havde en drøm om at skabe noget nyt, og det blev til en helt særlig oplevelse med mange lokale børn, unge og forældre. Vi er klar til at give dem en god dag igen i år på det udfordrende MTB-spor og tænder grillen efter vi alle har svedt. Det er herligt at mærke, at vores samarbejde skaber nye muligheder for vores børn i Ebeltoft" siger Christina Hellevik fra SUP Ebeltoft.

FOTO: Christina Hellevik

Flere outdoor events er på vej
Mountainbikeløbet er igen skabt i et samarbejde mellem Ebeltoft Outdoor, Ebeltoft Track-Team og SUP Ebeltoft.

Arrangørerne har med børneløbet ønsket at skabe en tilbagevendende event, der sætter fokus på fællesskab i naturen med mountainbikesporet som samlingspunkt. Det er et lokalt samarbejde, der mere end noget andet bygger på en lyst til at udvikle lokalområdet og gøre det endnu bedre at være børn med lyst til udeliv og aktivitet. Arrangørerne fokuserer på at skabe flere events, som synliggør de mange gode og aktive outdoor-tilbud børn har i Ebeltoft.

Thomas Kjerstein fra Ebeltoft Outdoor, står også bag en ny event, Outdoor Dag, der d. 20. maj vil samle byens børn midt i Ebeltoft på Horisonten.

Her samskabes en ny event, hvor et bredere samarbejde med frivillige, foreninger og Outdoor-erhverv skal være drivkraften. I samarbejde med Syddjurs Kommune og Nationalpark Mols Bjerge vil arrangøren skabe endnu en event, hvor de lokale kan mødes om at vise Ebeltoft som en by for aktive børn og familier.

Tilmelding: http://my4.raceresult.com/88243/info?lang=dk

Partnere:
Ebeltoft Outdoor - www.ebeltoft-outdoor.dk
SUP Ebeltoft - https://www.facebook.com/supebeltoft/

Ebeltoft Track Team
Syddjurs Kommune - www.syddjurs.dk
Nationalpark Mols Bjerge - www.http://nationalparkmolsbjerge.dk/