Meningen med livet - en master class om kunst

3. maj 2018:

Syddjurs Kommunes Billedkunstråd inviterer til master class med kunstneren Simon Dybbroe Møller, som har lokale rødder.

Tirsdag d. 8. maj inviteres alle med interesse for kunst indenfor til en spændende aften i selskab med kunstneren Simon Dybbroe Møller, som vil fortælle om sit kunstneriske virke.

Simon Dybbroe Møller, som er født i 1976 og i dag bosat i Berlin, er opvokset i Vrinners, men gjorde som ung, efter uddannelse på kunstakademierne i Düsseldorf og Frankfurt, kometkarriere, og han er i dag en anerkendt kunstner over det meste af verden. Senest har man her til lands i 2017 kunnet opleve nogle af hans værker på Aros' udstilling "Cool, calm and collected", hvor hans værker var i selskab med andre danske samtidskunstneres.

Simon Dybbroe Møllers værker er skulpturer og installationer i forskellige materialer fra plastik og metal til filmmediet, som gerne kommenterer på samtiden. Ikke mindst forsøger han at problematisere samtidens optimistiske syn på teknologi og den måde, teknologien påvirker vores måde at leve på i dag. Han lægger meget vægt på de fysiske forbindelser og på det "vi plejede at kalde natur", som han udtrykker det.

Syddjurs Kommunes billedkunstråd har som formål at styrke den professionelle billedkunsts potentiale i Syddjurs Kommune og støtte initiativer, der fremmer udviklingen af billedkunsten. De seneste år har billedkunstrådet hvert halve år inviteret til master class for kunstinteresserede, og denne gang således med en spændende kunstner med lokale rødder.

Arrangementet finder sted på Højskolen på Kalø tirsdag d. 8. maj kl. 19-21, og der er fri entré.

Kontaktinformation: Helle Fibiger, Syddjurs Kommunes Billedkunstråd, tlf. 30892295, helle@fibiger.net