Mange bakker op om Store Legedag i Hornslet Hallen 6. april

26. marts 2019:

”Programmet for Store Legedag i Hornslet Hallen 6. april er på plads, og børnene op til 12-13 år kan glæde sig til en aktiv dag med bl.a. Legehelteløb,” lyder meldingen fra Hornslet Hallens centerleder, Karsten Nissen.

Legehelteløbet på 1,3 kilometer rundt om hallen, står Børneulykkesfonden for, og størstedelen af tilmeldingsgebyret går til netop fondens arbejde, hvor Legeheltene sætter gang i leg og bevægelse på de danske børneafdelinger rundt om i Danmark. Resten går til indkøb af medalje til deltagerne.

Især til glæde for de yngre årgange er Popsi og Krelle inviteret for at spille og synge. Bibliotekets personale kommer og er med til at hygge om børnene, og en masse hjælpere har meldt sig til at stille op og gøre klar.

Gratis for voksne
Blandt de mange, der bakker op om legedagen er Djurslands Bank og Auninghallerne, der låner Hornslet Hallerne hoppeborge, ligesom både Syddjurs Karateklub samt Hornslet IF håndbold og fodbold byder ind med aktiviteter i Hal 2.

”Præsterne kommer også med en aktivitet. Hvad de præcis kommer med, ved jeg ikke, men på Kulturnatten var de mega-gode, så dette indslag har vi store forventninger til,” siger Karsten Nissen.

”Det bliver en sjov event, som alle har råd til at deltage i. Derfor er entréen også gratis for voksne,” tilføjer centerlederen.

”Formålet med arrangementet er at samle byen og gøre opmærksom på, at vi har en hal hernede, som folk er velkomne til at bruge. Arrangementet kan især ses som et udstillingsvindue i forhold til de mange tilflyttere, som er kommet til Hornslet de senere år”.

Tid og sted:
6. april 2019: Store Legedag i Hornslet Hallen.
Mere information: https://hornslethallerne.dk/

Billedtekst: Popsi og Krelle underholder ved Store Legedag i Hornslet Hallen.