Velkommen til 2017-udgaven af Kong Menved Marked

Glæd dig til 2017-udgaven af forsommerens middelaldermarked i weekenden 10-11. juni på Sdr. Stegeløkkepladsen ved Kalø Slotsruin nær Rønde på Djursland.

Der findes næppe et bedre sted til at sætte fantasien i gang og drømme sig tilbage til middelalderen end området ved Kalø. Tag på en kollektiv tidsrejse over 700 år tilbage i tiden.

Kalø Slot troner i baggrunden, den moderne verden er sluppet af syne, og du er omgivet af middelalderlige riddere, gøglere, musikanter, handlende og andet godtfolk. Der dufter af mad, tilberedt over åben ild, og musik, snak og latter blander sig med lyden af hestehove.

Aktiviteter for hele familien
Som vanligt bliver der meget at se på med drabelige ridderslag, dejlig musik, masser af boder med håndværkere, som demonstrerer gamle håndværk.

Kong Menveds Marked rummer mulighed for at lade sig underholde, gå på opdagelse, lære en masse om middelalderen - og deltage i aktiviteter for hele familien.

Markedet opstod som en ekstraordinær fejring af 700-året for Kalø Slot i 2013. Markedet blev så stor en succes, at det nu gentages for femte gang.

Velkommen til Kong Menveds Marked!

Organisation:
Syddjurs Kommune er overordnet ansvarshavende for markedet.
Daglig koordinator af Kong Menveds Marked er Peter Jørgensen fra virksomheden Mjødladen.
Naturstyrelsen ejer arealerne, hvorpå Kalø Slot ligger, og er ansvarlig vedligeholdelse af området, forpagtningsaftaler mm.

Kontaktinformation:
Lene Bjarke Skov, teamleder for Kultur og Sekretariat, Syddjurs Kommune:
lbsk@syddjurs.dk Telefon 87 53 50 53. Mobil: 21 79 04 74.

Peter Jørgensen, koordinator:
kontakt@mjoedladen.dk - Telefon  30 25 39 90.