Kolind+ inviterer til officiel indvielse

Alle er velkomne til åbningen af det nye sports- og kulturcenter på Bugtrupvej 25 i Kolind

12. august:
”Vi håber, at rigtigt mange vil komme for at være med til åbningen af Kolind+ fredag 19. august,” siger borgmester Claus Wistoft, som sammen med viceborgmester Kirstine Bille står i spidsen for den officielle indvielse af det nye sports- og kulturhus på Bugtrupvej 25 i Kolind.

Claus Wistoft understreger, at invitationen gælder alle - både kommende og nuværende brugere, beboere i Kolind og nysgerrige fra omegnen, som gerne vil se på husets mange muligheder, der foruden sport og idræt omfatter blandt andet kulturtorv med bibliotek, egnsarkiv og café samt lokaler til alskens formål.

De to multisale rummer masser af muligheder for kulturel og folkeoplysende aktivitet, ligesom salene hurtigt kan indrettes til udstillinger, sports- og idrætsudfoldelser med mere. Nybyggeriet er sammenbygget med den gamle hal, hvor der også er sket store forandringer med blandt andet tilskuerpladser og nyt gulv.

Samlende sports- og kulturhus
Kolind+ skal være meget mere end et traditionelt sports- og idrætscenter. Kolind+ skal være et samlende og mangfoldigt sports- og kulturhus, som alle i byen og omegnen kan tage ejerskab for og videreudvikle.

Den nyansatte centerkoordinator, Claus Tikær på billedet til højre, står for den daglige drift i samarbejde med biblioteket og husets brugere.

En del foreninger og brugere af huset sikrer underholdning og står i spidsen for forskellige aktiviteter i forbindelse med indvielsen.

Undervejs i arrangementet kan du opleve ”Det flyvende Kuffertcirkus” og kan nyde forskellige former for musikalsk underholdning. Kolind+ byder på en forfriskning og lidt mundgodt.

Kolind+ indvies fredag 19. august klokken 14-17.

Biblioteket holder fra mandag 22. august åbent med betjening mandag, onsdag og torsdag fra klokken 13-18.
Der er Åbent Bibliotek hver dag fra klokken 08.00-22.00.