Så kan der atter svømmes i Kolind

22. juni 2016:

Så er der godt nyt for svømmere i alle aldre: Kolind Svømmebad genåbner efter en pause fredag 24. juni klokken 13.00. Der er gratis adgang og gratis is på åbningsdagen.

Helle Andreassen fra Kolind Borgerforening, som driver svømmebadet, er rigtig glad for, at det nu er lykkedes at få has på problemerne med vandkvaliteten:

"Det er jo et fantastisk sted. En perle for hele byen. Jeg er glad for, at vi nu igen kan byde byens borgere og et stort opland velkommen. Der kommer svømmere helt fra Aarhus, fordi Aarhus Svømmestadion er under renovering".

Vandet er 26-27 grader
Svømmebadet, der blev lukket midlertidigt på grund af svingende vandkvalitet, er nu meldt klar af teknikerne, og det fejres med den gratis dag i det unikke svømmebad, hvor temperaturen holdes på 26-27 grader.

Såvel Kolind Borgerforening som Syddjurs Kommune udtrykker begge overordentlig stor tilfredshed med, at svømmebadet igen kan åbnes.

I forbindelse med åbningstiderne er der altid livreddere til stede, som sørger for, at det er sikkert at færdes for alle, så nu kan både lokale borgere og gæstende turister glæde sig til en dukkert i det lune, klare vand.

Mange brugere af svømmebadet
Når man ikke er i vandet, er det på ”stranden” muligt at spille beach-volley eller strandhåndbold, hvis man da ikke bare vil dase i en stol eller købe sig en is i kiosken.

Det er Kolind Borgerforening, der står for den daglige drift af Kolind Svømmebad, der bruges af bl.a. Svømmeklubben Delfinen, Kolind Skole og til offentlig svømning.

Links:

Løbende information om svømmebadet og dets åbningstider kan læses på portalen for Kolind By: http://www.kolind-borger.dk/ eller på byens Facebookside: https://www.facebook.com/Kolind-borgerdk-502663863187822/

Billede fra Kolind-by.dk