Kalø Trail Marathon er udsolgt allerede

250 deltagere er tilmeldt eventen i Hestehaveskoven og området ved Kalø Slotsruin

 

17. maj 2017:

Der har været så overvældende run på løbefestivalen ved Kalø, arrangeret af Bjergcamp og Ebeltoft Outdoor, at arrangørerne har lukket for tilmelding. De hurtigste 20 løbere kan dog få en plads ved efter-tilmelding på selve løbsdagen 3. juni, oplyser Thomas Kjerstein, virksomheden Ebeltoft Outdoor.

"I samarbejde med Naturstyrelsen har vi lavet en event der kan rumme 250 deltagere i Hestehaveskoven og på området ved Kalø Slotsruin. Det antal har vi nået nu og vi har derfor lukket for tilmelding til løbefestivalen," udtaler arrangør Morten Holm fra Bjergcamp.

Dette års festival er udvidet med salg af lækre picnic-retter fra den lokale Café Campus fra Rønde. Deltagerne og gæster i området kan dermed støtte op om den socialøkonomisk café der arbejder mod at løfte sociale og samfundsmæssige opgaver.

Smagsoplevelser i madteltet
I målområdet vil man møde personalet fra caféen, som blandt andet er unge fra Syrien, der tilbereder de kulinarisk smagsoplevelser i madteltet.

"Vi glæder os til en dag med glade, aktive mennesker ved Kalø. Vores håb er at de lokale også kigger forbi og nyder dagen sammen med os og måske køber en lille picnic-tapas. Det bliver en sjov oplevelse, og vi er rigtig glade for samarbejdet med Morten og Thomas" fortæller Lars Hvidtfeldt fra Café Campus.

Et andet nyt tiltag i år er, at løbeklubber fra regionen er inviteret med til løbefestivalen. Det har betydet at deltagerantallet hurtigt stiger og at der kan meldes udsolgt.

Thomas Kjerstein oplyser, at der 3. juni er fire store events i Aarhus og nærområdet. Derfor skal der knokles for at få deltagerne ud i Nationalpark Mols Bjerge.

"Når løbeklubber som Aarhus 1900 tager på fællestur til netop vores løbefestival, så er det resultatet af godt netværk og særlige tilbud til klubber med rabatter og særlige klubtelte. Klubber er en helt ny målgruppe for vores event, og det lader til at være en rigtig udvikling. Og så bidrager klubberne med en positiv festivalstemning." understreger Thomas Kjerstein fra Ebeltoft Outdoor.