I Djurs og Mols åbner med koncert på Rosenholm Slot

11 klassiske koncerter at glæde sig til på sommerens festival

6. juli 2017: For elskere af klassisk musik er der meget at glæde sig til hen over sommeren, hvor foreningen I Djurs og Mols påbegynder sin syvende sæson af den internationale kammermusikfestival.

Den danske stjernetenor Peter Lodahl (billedet til venstre) åbner, sammen med den tyske pianist Daniel Heide, årets festival på Rosenholm Slot d. 26. juli.

Programmet byder på Schumanns ”Dichterliebe”, sange af Heise m.fl. – og hvis man har lyst, kan man inden koncerten booke en rundvisning på slottet.

Kommer vidt omkring i Syddjurs
Peter Lodahl er blevet udnævnt som chef for den første Copenhagen Opera Festival.

Han har en travl international karriere og var i en årrække ansat på Komische Oper i Berlin, før han i 2009 blev fastansat solist på Det Kgl. Teater med store hovedroller. Fremover vil han prioritere roller i udlandet, hvor der er bud efter ham med spændende roller, og sin nye rolle som chef.

Efter denne festlige start på sæsonen turnerer festivalen rundt til Agri kirke, Glasmuseet Ebeltoft, Møllerup Gods, Sletterhage Fyr, Jagtens Hus ved Kalø, The Island i Ebeltoft m.fl.

Pop-up koncerter
Alle steder leveres smuk og afvekslende klassisk kammermusik af anerkendte orkestre, solister og sangere.

Foruden de 11 koncerter, som kan ses i programmet, hvor Nationalpark mols Bjerge sættes i musik frem til 1. august, har I Djurs og Mols planlagt en række pop-up koncerter rundt omkring i gaderne og sågar en udendørs solokoncert på The Island, den flydende scene i Ebeltoft Havn.

I løbet af ugen er der også lagt op til et musikalsk værksted for børn.

The Island i Ebeltoft Havn er et ideelt sted at sole sig - og høre musik, når I Djurs og Mols kommer og arrangerer solokoncert på øens scene.