3. maj 2017:

Årets aktiviteter i den internationale musikfest i Djurs og Mols byder i år på ti koncerter, fremtrædende musikere fra ti lande, to store skuespillere, spontane pop-up-koncerter og børneværksted. Arrangementet er allieret med køkkenet på Molskroen, kunsten på Glasmuseet, historierne i områdets gamle kirker, slotte og herregårde og naturen i Mols Bjerge, oplyser Maj Kullberg, violinist og formand.

”I Djurs og Mols er blevet udtaget til EU's festivalnetværk på baggrund af festivalens høje niveau og forskellige scener og er blevet en certificeret EFFE festival. Vi ser frem til dette internationale samarbejde og er glade for at folk får øje på os her i Syddjurs,” oplyser Kullberg.

Hun fremhæver koncerten søndag d. 30. juli med strygekvartetten Kroger Moderne og den franske violinist Aliisa Neige.

De spiller ny nordisk strygermusik af to af vores absolut største nulevende nordiske komponister, Nørgård og finske Saariaho. Musikerne har netop været i Krakow og spille koncert ved en stor festival og arbejde med Kaija Saariaho på programmet. Koncerten finder sted i Knebel Kirke, som er kendt for sin spændende altertavle af kunstneren Bjørn Nørgaard.

Kvartetten havde i påsken prøver på det flotte vandrerhjem i Ebeltoft,tegnet af arkitekterne Friis og Moltke. Dette sted "på toppen af Ebeltoft"  bliver festivalens base i år.

Man kan få personlig hjælp til billetkøb hos TC Jewelry i Adelgade 37, 8400 Ebeltoft, hvis det ønskes.Priser fra 25-425 kr.

Foto ovenfor: Alexander Øllgaard og MajKullberg, violin, Sanna Ripatti bratsch og Jakob Kullberg, cello

Læs mere om koncerterne: http://www.klassiske-koncerter.dk/da/

Billetter kan købes her: http://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/?s5=79