Graffiti-trylleri på Street Festival i Kolind

Opvisning fredag og workshop lørdag i skaterhallen Kraftværket

31. juli 2017:

 

 

Street Festival på Kraftværket i Kolind 11.-13. august får fredag og lørdag besøg af erfarne graffitimalere, som fredag 11. august vil vise deltagerne, hvordan man tryller en kedelig væg om til en farvestrålende og kreativ graffitiudsmykning.

Dagen efter åbner graffitimaleren ”Crack of Dawn”, med det borgerlige navn Claus, sammen med kæresten Gry en workshop, som har til formål at vise, at graffiti ikke kun egner sig for drenge - men derimod kan være en lovlig, sjov, social og kreativ kunstform for begge køn.

Børn og unge i alle aldre er velkommen til at kigge forbi og lære at tegne deres navn med graffitibogstaver på papir og farvelægge de kendte graffitimaleres skitser.  Løbende program for workshoppen findes på dagen.

Husk lige skiftetøjet

I workshoppen er der også mulighed for at lære lidt om de grundlæggende teknikker indenfor graffiti. Børn fra 12 år og opefter får chancen for at male med spraydåser på den opstillede væg.

Der bliver rig mulighed for at lære lidt om spraydåser, dyser og hvordan de udnyttes bedst muligt. Deltagerne opfordres til at huske skiftetøj, da malingen ikke går af i vask!

Claus der har interesseret sig for graffiti i snart 30 år, byder også de måske lidt bekymrede forældre velkommen til en snak om, hvordan han tænker, at man som forældre bør forholde sig, hvis ens barn har fået interesse for graffiti.

Workshop med gode råd
I flyeren ”Hjælp! - Mit barn maler graffiti!” fortæller Claus lidt om sin egen ungdom, og hvordan graffiti blandt unge på et børnehjem i Aarhus var en måde for de unge at slippe væk fra de indre dæmoner, og hvordan det gav dem styrke, selvværd og en tro på sig selv.

I workshoppen gives der også tips til, hvor man købe den rigtige spraymaling til de bedste priser, hvor man finder de lovlige graffitimure - og hvordan man nemt kan bygge sin egen graffitimur i baghaven.

 

 

 

Link:
www.facebook.com/Kraftvaerketcom