Aktiviteter for store og små i efterårsferien

Musik, teater og workshop - Syddjurs Bibliotek byder på sjove og hyggelige aktiviteter for hele familien i efterårsferien

29. september 2017:


Efteråret er over os, og mange børn har fri fra skole og daginstitutioner. Et besøg på biblioteket er altid en hyggelig mulighed, og Syddjurs Bibliotek har i den anledning flere aktiviteter for store og små.

På Hornslet Bibliotek er der tirsdag d. 17. oktober kl. 10 en workshop, hvor man kan lære at rulle fine papirperler af genbrugspapir.

Det er Ilse Strandgaard Rasmussen, der instruerer, og både børn (over 5 år) og voksne er velkomne til at være med.

Tilmeld dig hurtigt
Dog er der et begrænset antal pladser, så det er en god idé at tilmelde sig på bibliotekets hjemmeside så hurtigt som muligt.

I Kolind+ vil der torsdag d. 19. oktober kl. 10 være gang i Multisalen, når børnemusikgruppen Æsken kommer forbi og laver stomp, eller STOrM-P, som de kalder det. Sammen med deltagerne vil de spille på alt andet end rigtige musikinstrumenter, og stompe løs i fortællinger om det virkelige og uvirkelige liv (se billedet).

På Rønde Bibliotek vil man også kunne få en super musikalsk oplevelse, når Musikflyveren lander mellem reolerne og inviterer med på en tur rund i verden til Norge, Brasilien, Argentina, Kina og mange andre steder. Det foregår lørdag d. 21. oktober kl. 10.

Billetter købes på hjemmesiden
Billetter til de to musikarrangementer koster 25 kr. pr. barn, mens medfølgende voksne er gratis. Billetter kan købes på Syddjurs Biblioteks hjemmeside.

Udover aktiviteterne på bibliotekerne, inviterer Syddjurs Bibliotek sammen med Ebelfestival også til fire teaterforestillinger for børn. Forestillingerne foregår i Ebeltoft Kulturhus og billetter købes ved indgangen.

Så der er ingen grund til at kede sig i sin efterårsferie. Syddjurs Bibliotek ønsker alle en god ferie.