Teater for børn på Ebelfestival

Syddjurs Bibliotek og Ebelfestival er i år gået sammen om fire forskellige teaterforestillinger for børn og inviterer børnene til at anmelde forestillingerne på Facebook

29. september:

Traditionen tro, vil der igen i år være teater for børn ved årets Ebelfestival i Ministeriet – Ebeltoft Kulturhus på Festpladsen i Ebeltoft. Men som noget nyt er Syddjurs Bibliotek og Ebelfestivalen i år gået sammen om at tilbyde fire forestillinger.

”Vi er rigtig glade for samarbejdet om teaterforestillingerne for børn”, fortæller Elsebeth Kirkebæk fra Ebelfestival. ”Sammen kan vi mere, og sammen kan vi nå ud til endnu flere børn, som kan få glæde af forestillingerne”, fortsætter hun.

De fire forestillinger er ”Tage Tyknakke” efter Michael Endes bog af samme navn for de 7-12 årige, ”Fusskopf” for de 2-5 årige, ”Hos Andersen” for børn fra 3 år og opefter og ”Peddersen og Findus – Rævejagten” for de 4-9 årige.

Anmeld forestillingerne på Facebook
Efter forestillingerne inviteres børnene og deres voksne til at anmelde forestillingerne. På Syddjurs Biblioteks Facebookside kan de give 1-5 æbler alt efter, hvad de synes om forestillingen, og komme med en kort begrundelse.

Når Ebelfestival er omme vil der blive udtrukket en vinder af en ”Familiepakke” bestående af et spil, en højtlæsningsbog og en pose knas til hygge derhjemme.

”Vi håber med anmeldelserne på Facebook at få børn og voksne til at forholde sig til det, de har oplevet, og sætte ord på og tale sammen om det”, forklarer Lisbeth Larsen fra Syddjurs Bibliotek.

Forsmag på Aprilfestival 2018
De fire forestillinger er en lillebitte forsmag på det væld af teaterforestillinger for børn, som vil være i Syddjurs under Aprilfestivalen i 2018.

Her vil børn også blive inviteret til at anmelde forestillingerne.

Syddjurs Bibliotek vil oprette et børneanmelderkorps, der skal anmelde forestillingerne under festivalen.

PRAKTISK:

Man kan læse mere om teaterforestillingerne både på Ebelfestivals hjemmeside og Syddjurs Biblioteks hjemmeside:

http://www.syddjursbibliotek.dk/

http://ebelfestival.dk/

Billetter til 30 kr. købes i døren 15 minutter før forestillingen.