Børnekulturnat med andre øjne fredag 9. november

Masser af oplevelser, dans, musik, fortællinger, cirkus og kreative workshop i fire byer i Syddjurs

1. november 2018: "Der bliver meget at glæde sig til for børnefamilierne, når Syddjurs Kommune og en række samarbejdspartnere fredag 9. november slår dørene op til en festlig børnekulturnat," siger Riber Hog Anthonsen, formand for udvalget for Plan, Udvikling og Kultur.

I både Hornslet, Kolind, Rønde og Ebeltoft står engagerede mennesker parat for at give børnene og deres familier nogle hyggelige timer med oplevelser under den fælles overskrift: "Med andre øjne".

I Hornslet er aktiviteterne fordelt hele ti steder i byen, hvor man fx kan hygge med spejderne og brandvæsenet, opleve SFO'ens legeplads ved tunnelsyn, høre historier i kirken, stifte bekendtskab med billard, petanque og frimærker, se karate og boksning - og meget meget mere.

Oplev og vær aktiv
I Rønde er aktiviteterne samlet på Kulturhotellet. Her kan man se bl.a. klimaet og maden med andre øjne, og rundt omkring i Kulturhoteller lægges der op til aktivitet og oplevelser i form af teater, rytmik, musik, billedkunst m.m. Gå på opdagelse og prøv de sjove værksteder!

I Kolind+ starter Børnekulturnatten allerede om eftermiddagen med dramaholdet fra Kolind Centralskole, aktiviteter ved KPI, FDF, Midtdjurs Teakwondoklub og biblioteket, og herefter går det slag i slag med fortælling, børnedans, Cirkus Aroma, forhindringsbane , showdance, CrossDance m.v.

Fregatten Jylland åbner dørene sammen med børnekulturklubben Davs Klaus til et fælles arrangement med hjælp fra Kvadrat. Her drejer det sig om myter, sagn - og om at lade fantasien få frit løb, klæde sig ud, gå på opdagelse og møde havfruerne, Klabautermanden og havjætten Ægir.

Uanset hvor man bor, er der således noget at glæde sig til og fordybe sig i for både børnene og deres familier.

Links: Du kan læse programmet for netop din kulturnat på www.oplevsyddjurs.dk og på www.facebook.com/OplevSyddjurs