Ådalshallens Børnedyrskue 25. maj

Sidste frist for tilmelding af dyr er 21. maj

3. maj 2017:

Ådalshallens Børnedyrskue holdes i år for 34. gang, og Dorthe Lyngby Larsen fra styregruppen oplyser, at det atter i år er lykkedes at få en aftale i stand med det folkekære og børnevenlige orkester "Muddi og Salamidrengene".

"Det er 21. gang, at Muddi kommer med sine salamidrenge. De rammer målgruppen så fint," fortæller Dorthe Lyngby Larsen.

Børnedyrskuet er en god og hyggelig tradition for Ådalsområdet - og skuet skaber hvert år et stort plus til Ådalshallens regnskab både økonomisk og socialt. Den gode energi fra Børnedyreskuet føres videre til andre sociale arrangementer i området, hvor også børn og deres forældre er målgruppen.

Ved børnedyreskuet har børnene mulighed for at udstille forskellige kæledyr. Udbuddet er ofte meget varieret og spænder fra heste, til høns, vandrende pinde, hamstere, skildpadder m.m. - sidste frist for tilmelding af dyr er 21. maj.

En nyhed i år er opvisning med lamaer, som skulle have en beroligende, næsten terapeutisk virkning i en tid med stress og jag.

Flere lokale borgere kommer og viser deres hobbyaktiviteter frem, f.eks. høns, trædrejning, tasker, filt og uld, varierende fra år til år.

Samtidig er der mulighed for at prøve mooncars, tombola, det muntre køkken, hoppeborg og kinesisk lotteri, samt muligheder for at købe forfriskninger.

Tid og sted:

25. maj klokken 12-17: Ådalshallens Børnedyrskue, Ådalen 2, Skørring.

21. maj sidste frist for tilmelding af dyr til lyngbylarsen@icloud.com