Børne-MTB blev en stor succes

Masser af børn med fuld fart på mødte op i weekenden

2. maj 2017:

Ebeltoft var i weekenden centrum for en ny familievent, hvor 87 børn deltog i et mountainbikeløb.

Lokale og gæster fra regionen var samlet til en aktiv dag, hvor både børn og forældre fik sved på panden, da de mindste havde en forældre med rundt på sporet. Eventområdet summede af liv med hygge under den blå himmel med høj sol og aktive oplevelser i vores natur.

Eventen var første tiltag i samarbejdet mellem Ebeltoft Track-Team og Ebeltoft Outdoor, og flere spændende events er på vej til børn og familier.

87 børn mødte op
"Det var en fantastisk oplevelse at se de mange børn og forældre ankomme til vores løb søndag formiddag. Vi havde en stor flok frivillige der knoklede fra tidlig morgen, og området ved mountainbikebanen var en rigtig festplads da deltagerne ankom. Samarbejde mellem Ebeltoft Track-Team og Ebeltoft Outdoor gjorde at vi kunne skabe en stor og velplanlagt dag for børnene, og alt klappede virkelig på dagen. En absolut særlig oplevelse for vores by og os der til dagligt arbejder med at skabe og vedligeholde sporet. " siger Christina Hellevik fra Ebeltoft Track-Team.

Det overraskede de tre arrangører, at deltagerantallet kom op på 87 børn, da det netop er den første event af denne art i området.

Eventen var kun annonceret lokalt og via sociale medier, men alligevel kom mange deltagere fra hele regionen. En succes der vidner om at Nationalpark Mols Bjerge har kvaliteter der venter på at blive udviklet gennem et bredt samarbejde.

"Vores område har så utrolig meget at byde på. Vores natur er fantastisk og fuld af herlige muligheder. Denne event er et eksempel på at når vi samarbejder og benytter hinandens ressourcer, så kan vi udvikle området, og gøre det endnu bedre for børnefamilier der vil ud i naturen. Jeg blev helt rørt i går, da de mange børn blev sendt afsted på ruten. Det er så fantastisk at se vores område blomstre, og specielt når det er de lokale borgere der finder energien og lysten i at gøre det. Det er starten på en god udvikling og vi har meget mere på vej. Og vi vil meget gerne have flere med i samarbejdet" udtaler Thomas Kjerstein fra Ebeltoft Outdoor.

Samarbejdet mellem Ebeltoft Track-Team og Ebeltoft Outdoor bygger på et ønske om at tydeliggøre at Ebeltoft er et sted som børnefamilier og turister skal vælger når de vil aktiveres i naturen og dyrke outdoor-aktiviteter.

Læs om kommende børneevents på:

Ebeltoft Outdoor - www.ebeltoft-outdoor.dk

Alle fotos leveret af arrangørerne.