Blue Ocean Music Festival 2017 med store navne på plakaten

Katinka, Go Go Berlin, Rasmus Nøhr m.fl. spiller til alkoholfrit musikarrangement for hele familien på Rampen i Ebeltoft

10. august 2017: De unge på Rampen i Ebeltoft, Demorådet og Værelze313 (Syddjurs Egnsteater) åbner 16. september Blue Ocean Music Festival 2017 med en imponerende buket af solister og orkestre. Arrangementet henvender sig til alle aldersgrupper, så hele familien er velkommen ved arrangementet, der som alle arrangementer på Rampen er røg- og alkoholfrit.

”For det handler på Rampen om nærvær, samtale, kultur – det at nyde musikken og det gode samvær,” understreger Thomas Stenumgaard Lind, Syddjurs Ungdomsskole. Han sparrer med de unge og støtter op om deres arbejde på Rampen, lige foran Maltfabrikken.

Dagen starter med gratis morgenmad om formiddagen. Rundt omkring på området spilles musik, og når de to scener, hvor musikerne spiller på skift, er klar om eftermiddagen, er der udsigt til en meget alsidig festival med musik af høj kvalitet.

Alle er velkomne uanset alder
De unge bag festivalen har i år gjort sig ekstra umage for at skabe et lineup af høj kvalitet, som rammer bredt. Der er både Rasmus Nøhr og Katinka, Go Go Berlin, det grønlandske band Small Time Giants og mange andre, som synes, at de unges indsats og virkelyst er værd at bakke op om.

De unge arrangører bag den alkoholfri festival, der sidste år trak 450 betalende gæster, har indgået samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, som sammen med Trygfonden kører kampagnen Fuld af Liv. Kampagnen sætter fokus på, at unge bør drikke mindre.

”Vi håber, at borgerne i Syddjurs vil tage festivalen til sig, for det er en festival for alle,” siger Thomas Stenumgaard Lind, der ligesom de unge glæder sig over de mange fremmødte – herunder masser af familier.

Fakta:

16. September 2017: Blue Ocean Music Festival, Rampen, Garverivej 2A, Ebeltoft.
Pladsen åbner klokken 10 med gratis morgenmad og musikalsk underholdning.
Musik på store scene fra 14-22. SMAG laver mad. Der kan købes snacks og drikkevarer på pladsen.
Pris for to voksne og to børn: 200 kroner. 75 kroner for en voksen. 50 kroner for personer med studiekort.
www.facebook.com/events/1681700152125156/
Festivalen, der koster knapt 200.000 kroner at stable på benene, støttes bl.a. af kampagnen Fuld af liv, Tuborg Fondet, Syddjurs Ungdomsskole, Syddjurs Egnsteater og Syddjurs Kommune. En række andre fonde er søgt, men der er ikke indløbet svar endnu.

Fotos: De unge på Rampen i Ebeltoft