Få cyklen gjort forårsklar i Rønde 28. marts

Optakt til åbning af en ny 450 kilometer lang cykelrute i Østjylland: Kulturringen

20. marts 2017:

Tirsdag 28. marts kan du få gjort din cykel klar til foråret, når Kulturringen og Aarhus Cykelby kommer forbi Rønde.

Allerede fra klokken 07.00 om morgenen vil der være gratis cykelservice foran skolen for elever, forældre og lærere, og om eftermiddagen vil cykelteamet stå klar med værktøjet på p-pladsen ved Meny.

Klargøringen, der kaldes "Boost Your Bike", er optakt til en ny cykelrute - "Kulturringen" - som åbnes ved et stort arrangement på Store Torv i Aarhus fredag 28. april klokken 10-12.

Kulturringen byder på en rute på 450 kilometre med unikke cykeloplevelser rundt i Østjylland.

Lørdag og søndag 29. – 30. april er der sammen med DGI Østjylland arrangeret guidede cykelture langs dele af den nye cykelrute Kulturringen. Der er tilmelding til turene, som sker fra projektets officielle hjemmeside.

Foto: Morten Rygaard

Cykelguidebog kommer til maj
I forbindelse med cykelruten udgives omkring 1. maj en cykelguide. Bogen indeholder kort, beskrivelser og billeder af områdets attraktioner og praktiske oplysninger, der gør det attraktivt og nemt at komme på en længere cykeltur langs Kulturringen. Bogen henvender sig til både motionister, familier, venner, ældre, el-cyklister, cykeltrailerfolket, tandemfarende og supercyklister.

Aarhus 2017-projekt
Kulturringen Culture By Bike handler om at komme op på cyklen og opleve kultur og natur - helt tæt på. På cykelruten Kulturringen får du mulighed for at stå af!

Kulturringen er en skiltet cykelrute på 450 km, som sammen med events og guidebog er udviklet i et samarbejde mellem Odder, Skanderborg, Favrskov, Norddjurs, Syddjurs og Samsø Kommuner samt Aarhus Cykelby.

Fonden Aarhus2017 har støttet projektet i forbindelse med Kulturhovedstadsåret Aarhus 2017. Projektet samarbejder med DGI Østjylland og Cyklistforbundet.

https://kulturringen.wordpress.com/