Kolind Svømmebad forlænger sæsonen

"Vejrguderne lover godt vejr, så badet holder åbent de næste tre weekender"

19. august 2016:
"Man snakker ofte om, at vejret bliver bedre, når børnene atter er tilbage i skolen, og sådan ser det også ud nu, når man læser vejrudsigterne, så vi har valgt at holde åbent de kommende tre weekender". Sådan siger Helle Andreassen fra Kolind Borgerforenings Svømmebadsudvalg, som står for den daglige drift af Kolind Svømmebad.

Kolind Svømmebad kom i år noget forsinket i gang med sæsonen, da renovering og idriftsættelse af filtre, som skal sikre en god vandkvalitet, tog lidt længere tid end forventet.

Syddjurs Kommune og Svømmebadsudvalget under Kolind Borgerforening har i fællesskab været vedholdende i bestræbelserne på at løse problemerne, og da skolerne ringede ud til sommerferie, var Kolind Svømmebad klar til at slå dørene op for gæster, som denne dag blev fejret med gratis entré og is til alle.

Slutter 4. september
"Normalt slutter vi i august, men vi har altså valgt at holde åbent, så vi slutter endeligt 4. september," oplyser Helle Andreassen. Det betyder blandt andet, at også skolen kan forlænge svømmesæsonen i det unikke svømmebad, hvor temperaturen holdes på 26-27 grader.

Såvel Kolind Borgerforening som Syddjurs Kommune er glade for, at svømmebadet kan forlænge sæsonen, hvilket også giver mulighed for at teste det nye termodækken til det store bassin som Syddjurs Kommune netop har investeret i.

I forbindelse med åbningstiderne er der altid livreddere til stede, som sørger for, at det er sikkert at færdes for alle, så nu kan både lokale borgere og gæstende turister glæde sig til en dukkert i det lune, klare vand.

Når man ikke er i vandet, er det på ”stranden” muligt at spille beach-volley eller strandhåndbold, hvis man da ikke bare vil dase i en stol eller købe sig en is i kiosken.

Løbende information om svømmebadet og dets åbningstider kan læses på Kolind Svømmebads Facebookside:

https://www.facebook.com/Kolind-Sv%C3%B8mmebad-1611375579141407/?fref=ts eller portalen for Kolind By: http://www.kolind-borger.dk