Meget at glæde sig til i sommerferien

SommerCamps, cirkusskole, tennis, kajak, teltlejr, kunst, natur – og meget mere for børnene

Sommerferien kan være lang, hvis mor og far ikke har lige så lang ferie som børnene. Det råder en lang række tilbud bod på. Tilbuddene kan findes på websitet https://www.facebook.com/aktivferiedjursland/ - et overflødighedshorn af tilbud om oplevelser på hele Djursland.

I Syddjurs byder bl.a. Kulturskolen på en lang række arrangementer hen over sommeren. Marianne Vester fra Kulturskolen nævner bl.a. SommerCamp på Kulturhotellet i Rønde.

På musiklinjen kan man spille og synge i et stort orkester. Der er plads til 10 elever i bandet og 10 elever på sangholdet, som slutter af med en flot koncert.

Fælles kulturskoleafslutning
På billedkunstlinjen arbejdes med grafik og trykketeknikker, snak om farve, form, stoflighed, struktur med mere, og på danselinjen handler det om at blive teknisk dygtigere og arbejde kreativt med dansen som udtryksform.

Endemålet er en fælles forestilling om at flygte fra et sted til et andet, samt hvor svært det kan være at tilpasse sig et nyt hjem.

Her er alle kulturskoleholdene - musikere, sangere, dansere og billedkunstnere med til en fælles afslutning.

Spor i landskabet
Karpenhøj Naturcenter arrangerer sommerbilledskole midt i den smukke natur i Nationalpark Mols Bjerge, hvor deltagerne arbejder kunstnerisk med at afsætte spor i landskabet med fx skulpturer, tegninger eller installationer.

Der er langt flere aktiviteter, end en artikel som denne kan nå omkring, og der kommer løbende flere aktiviteter ind på http://www.aktivferieforboern.dk/ - som fx ”Danseballaden” i Ebeltoft, genstandstegning på Rosenholm Slot, fodboldskole og meget mere.

Cirkus Aroma arrangerer således cirkusskole i Ebeltoft.

Flere tilbud på vej
Syddjurs Bibliotek lægger op til en konkurrence omkring at læse og anmelde bøger, Ebeltoft Tennisklub og DGI Østjylland sætter net op til tennissskole,.

Familienet.dk arrangerer flere lejre, og Rodskov Havkajak er også i vandet med attraktive tilbud.

Men gå selv ind på http://www.aktivferieforboern.dk/ og kig på de mange tilbud. Der er meget at vælge imellem, og mere kommer som sagt til, hen mod sommeren.

 

 

På Kulturskolen arbejdes med bl.a. sang og musik.
Sammen med billedkunstforløbet rundes forløbet
af i en fælles afslutning.

Arkivfoto: Kulturskolen Syddjurs.