72-siders magasin om Europæisk Kulturhovedstad ud til alle

Sendt ud til samtlige husstande med bl.a. Djurslands Posten og Aarhus Onsdag

21. juni 2017:

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 har netop udsendt et 72 sider stort magasin om de mange arrangementer, der i hele regionen afvikles i resten af kulturåret.

Blandt de første lokale arrangementer, som er aktuelle, kan nævnes åbningen af den flydende platform The Island ved Fregatten Jylland i Ebeltoft. Dette sker sankthansaften.

Programmet for andet halvår af 2017 er distribueret til samtlige husstande i regionen, der ikke har et ”nej tak” til gratis ugeaviser/reklamer.

Kig i Djurslands Posten
Det sker enten som indstik i den lokale ugeavis eller som en husstandsomdeling. Her i Syddjurs er det bl.a. i Djurslands Posten/Folkebladet Djursland og Aarhus Onsdag, at man skal se efter magasinet.

Aarhus 2017-partnerne i dette samarbejde er alle mediehuse i JyskFynske Medier i Region Midtjylland, JP/Politikens Lokalaviser i regionen, mediehusene Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Skive Folkeblad.

Fra 2017-sekretariatet oplyser man, at det er en  meget krævende distributionsopgave at ramme mere end 650.000 postkasser, så skulle der være læsere, som ikke har modtaget avisen, hører 2017-sekretariatet gerne om det.

Kan også læses på nettet
Man er her allerede orienteret om, at postnummer 8420 Knebel ikke har modtaget programavisen.

I denne uge bliver der sendt et mindre ekstra oplag til rådhuse og biblioteker i alle kommuner, så her er en mulighed for at skaffe et eksemplar.

Programmet kan også tilgås digitalt:

http://www.aarhus2017.dk/da/program/programpublikationer/

http://ipaper.ipapercms.dk/Aarhus2017EuropiskKulturhovedstad/avis-indstik-juli-dec/

 

Til højre ses forsiden af den netop offentliggjorte programavis for andet halvår af 2017.

PROGRAMAVISEN KOMMER I EBELTOFT OG KNEBEL TORSDAG 29. JUNI

Pressechef Peter Vestergaard fra Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 oplyser, at JyskFynske Medier har distributionsproblemer.

I Ebeltoft og Knebel kommer programavisen derfor først torsdag 29. juni.